Etherdiscipline rocks!

13 maart 2017

In het onderzoek dat ik laatst hield onder ondernemende moeders stond ook de open vraag ‘Als je me alle vragen mocht stellen, wat zou je dan van me willen weten?’. De meeste vrouwen wilden weten hoe ik al die ballen hoog hield, waar ik mijn positieve spirit vandaan haal. Een vraag die meerdere malen voorkwam was ‘Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?’ Waaruit niet, zou ik haast zeggen. Het is een kwestie van focussen op de juiste dingen. Een kwestie van mindset zou Michael Pilarczyk zeggen. En ook een kwestie van doen. Hoe gek dat misschien ook klinkt. Hoe kun je inspiratie nu doen? vraag je je misschien af.

Tijd moet je maken

Wat ik tussen de regels doorlees is ook ‘Waar haal je de tijd vandaan?’. En die tijd lieve mensen (oh my god, ik hoor m’n moeder) moet je maken. En zo is het. Tijd moet je maken.

Zo kies ik er vandaag voor om om zes uur op te staan om een blog en nieuwsbrief te schrijven. Mag ik even in m’n magic bubble zoals ik dat noem, om ongestoord en met focus aan één ding te werken. Zou ik niet liever een uurtje langer slapen? Nee.

Ellie Lust

En het is ook een kwestie van ‘aan’ zetten. Je focus aan. Je frequentie aan. Afstemmen op wat je wilt ontvangen. Ik heb al tijden een mail in m’n mailbox met als onderwerp blog ETHERDISCIPLINE. Ook echt zo he. Met die hoofdletters. En ik denk dat ik ‘m vandaag maar ga gebruiken. Dat ik even Ellie Lust speel (gotta lover her).

Dus hier komt ie. *doet stem van Ellie Lust na* Etherdiscipline mensen. Essentieel. Ook voor jou. Niet alleen in ‘Wie is de mol’. Want als er iemand keihard in een walkietalkie staat te blèren, maar jij hebt ‘m op een andere frequentie staan … dan hoor je niks. En andersom geldt natuurlijk hetzelfde. En dit gaat over alle communicatie. Met je man, vrouw, vriendin, vriend, kind, collega, jezelf etc. etc. Dus stem af. En als je niet precies weet hoe je dat doet … experimenteer. Ga zoeken naar die golflengte. Wees bereid om je aan te passen om die juiste golflengte te vinden. Maak ruimte. Voor dat wat je wilt! Go. for. it.

Hanneke

No Comments

Leave a Reply