Linda.Foundation

Het is iedere keer een gigantische klus, maar zulk dankbaar en fijn werk. Een dag per jaar staan we voor dag en dauw op om de cadeauboxen in te pakken voor de Linda.Foundation. In iedere cadeaubox zit maar liefst 600 euro aan cadeaubonnen. Kun je je voorstellen hoe blij een gezin daarmee is in de decemberperiode. Een gezellig kerstdiner, een extraatje met een verjaardag, een cadeautje kunnen kopen, een taart … voor sommige van ons zo vanzelfsprekend. Voor deze gezinnen een waardevol cadeau! Dankzij de Linda.Foundation en alle gulle gevers.

Al sinds de oprichting in 2013 steun ik de Linda.Foundation. Dit doel raakt me zo omdat ik denk dat het iedereen kan overkomen en we elkaar dan moeten helpen. Ik doe dat op mijn manier. Met donaties, persoonlijke inspanning en publiciteit.

Inpakken en draaien maar

In 2014 en 2015 mocht ik samen met onder andere Anouk Drooger en mijn zussen Willeke en Marianne helpen bij het inpakken van de cadeaukaarten. En in de zomer van 2016 stond ik samen met vriendin Pauli op het Linda.Festival om aan het rad te draaien voor de Foundation. Wow wat was dat te gek! Dat smaakt naar meer. En in 2017 waren we er weer bij. Een recordaantal mensen draaiden aan het rad én eindelijk een keertje op de foto met Linda. zelf 🙂

Het was ook heel waardevol om iemand te spreken die twee jaar geleden een cadeaubox van de Linda.Foundation mocht ontvangen. Ze was nog niet uit de schulden, maar die gebeurtenis heeft er wel voor gezorgd dat er een glimlach op haar gezicht kwam. Even geen zorgen. Weer hoop. En nu door. Ze was door een vriendin een dagje mee uit genomen naar het Linda.Festival. Ook dat is helpen!

Over de Linda.Foundation

De Linda.Foundation is een prachtig goed doel. 1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen, maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven. Goed om te weten: alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. Wil jij ook je steentje bijdragen? Ga dan naar www.lindafoundation.nl.

 

We zijn ook een keer special friend van de Linda.Foundation geweest met een mooi stukje op de site van Linda Nieuws! Wil jij ook je bijdrage leveren? Mijn digitale collectebus is nog steeds actief!

 

#gevenisleukerdankrijgen

 

Aan het rad bij het Linda.Festival 2017

Linda.Foundation helpen bij het 1e Linda. Festival 2016

Impressie inpakdag 2015

Impressie inpakdag 2014