Magic business VIP dag

Heb je last van uitstelgedrag? Zie je in gedachten helemaal voor je waar je bedrijf naartoe kan groeien, maar zet je het niet om in actie? Heb je heel veel aantekeningen van webinars en trainingen, maar ontbreekt het je aan tijd om het te implementeren? Het is je waarschijnlijk ook een raadsel wat op dit moment de meeste impact kan hebben op je omzet?

Boek dan een Magic business VIP dag!

  • Een dag lang alle aandacht voor jou en je businessplannen.
  • Samen maken we op basis van jouw vooraf geformuleerde uitdaging (no time to wase) een strakke planning. Wat ga je doen? Wanneer? Wat moet het opleveren?
  • Je leert de nu nog vage dingen heel concreet maken.
  • Je komt volledig in de superfocus en actiestand.
  • Door de concrete acties kun je weken met energie en flow aan de gang.
  • Je tilt je business naar de next level.
  • Je gaat eindelijk doen wat je allang weet.

En na deze dag laat ik je nog niet los. Want we gaan voor optimaal resultaat. En dan is een stok achter de deur vaak echt wel prettig. Dus twee weken na de Magic VIP dag checken we in een Skypecall samen of je alle actiepunten hebt opgepakt en of je nog ergens hulp bij kunt gebruiken. Niet alleen maar visualiseren en groot dromen. Nee BAM actie in de taxi. Geen zweverig gepraat en gecoach. Nee joh, to the point. Zo zet je met kleine stappen grote veranderingen in werking.

Kosten

De investering voor deze dag is 595 euro. Inclusief hapjes, drankjes, lunch, een Magic VIP kit, mijn volledige 100% aandacht en energie en een follow-up sessie via Skype na twee weken. Prijs is exclusief btw.

Locatie

De dag is op een prachtige plek in Oegstgeest of in Leiden en duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Boeken

Boek nu jouw Magic VIP dag dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van jouw datum! Je kunt de opties van jouw voorkeur ook mailen naar info@hannekewessel.nl. Ga voor je dromen. Kom in actie. Make room for magic!

 

Tip: plan een dag na een VIP dag of training altijd een uitwerkdag in zodat je lekker in flow kunt blijven en je plannen echt vorm kunnen krijgen!


llja Weeda over haar VIP dag:

Mijn doel was om mijn workflow te optimaliseren en Trello onder de knie krijgen. Ik heb mijn doel zeker gehaald en ik vond het zeer waardevol omdat ik nu heb gezien dat ik met minimale aanpassingen veel meer resultaat kan krijgen. Wat ik fijn vind aan Hanneke is dat ze erg toegankelijk is en veel praktische tips geeft. Ze is duidelijk en voelt snel waar de pijnpunten zitten, zonder belerend te worden. Ik kan weer door met mijn mooie plannen voor Backstage Office Management!