Magic Focus Sessies

Soms wil je gewoon even sparren, feedback krijgen op je plannen en (kritische) vragen op je afgevuurd krijgen zodat je weer nieuwe ideeën krijgt. Ik kan je helpen je gedachten te ordenen, nieuwe bronnen aan te boren en de energie weer te laten stromen!

Boek een losse Magic Focus Sessie van anderhalf uur en laat je betoveren.

De sessie kan per Skype, bij Brasserie Buitenhuis in Valkenburg of bij Duinzigt in Oegstgeest.

De prijs is inclusief voorbereiding, werkbladen, nazorg en exclusief btw.

Een enkele sessie kost 147 euro.

Wil je echt stappen zetten en heb je een mooi groot doel voor ogen? Boek dan meteen een set van vier sessies. Dan beloon ik je committent met een heel gaaf cadeau.

Een serie van vier sessies kost 550 euro.

De sessies kun je over een jaar verspreid inplannen. Al naar gelang je behoefte.

Meteen boeken? Mail naar info@hannekewessel.nl

Eerst even kletsen over jouw dromen en obstakels? Boek dan nu een gratis intakegesprek.

 

Lees hier de reacties van enthousiaste deelnemers aan de Magic Focus Sessie:

Mijn doel was tijd te besparen waardoor ik meer ruimte krijg om het werk nog beter te doen. Ik heb goede tips gekregen waarmee ik denk het doel te kunnen halen. Er wordt een spiegeltje voor gehouden en mooie dingen toegevoegd.
Amanda

Ik had geen doel voor deze training. Je hebt veel nuttige dingen met ons besproken waar we zeker iets aan hebben gehad. Omdat jij vanaf een andere kant meekijkt en niet in het werkpatroon zit waar wij in zitten. En zo ook naar andere oplossingen en verbeteringen kan kijken.
Madelon van Starkenburg

Mijn doel was meer overzicht en ordening te krijgen in de verschillende rollen die ik ga vervullen. Hoe manage ik deze rollen. Voor de start in mijn nieuwe functie is mijn doel behaald. De praktische ondersteuning bij organiseren van het werk geeft orde en rust en maakt dat ik beter kan functioneren. Ik ben enthousiast over je manier van kijken, de rust en het aansluiten bij wat iemand nodig heeft (mensenkennis). Ik heb bereikt dat ik in rust kan starten met nieuwe baan.
Hanneke van Beek

Mijn doel was focus te krijgen voor het schrijven van een boek en coaching te ontwikkelen. Van de skypesessies kreeg ik zoveel energie en bevestiging. Ik vraag alles aan Hanneke als ik iets wil weten. Zij geeft mij het gevoel dat dat kan en mag en dat werkt heel prettig voor mij.
Stonne Moerdijk

Mijn doel was het beter beheren van mijn mailbox en het maken van een stappenplan voor de website. Je hebt me geholpen weer orde te scheppen in de chaos. Voor mijn gevoel staat de trein weer op de rails en weet ik weer welke kant ik op moet. Je kijkt niet alleen naar het zakelijke maar ook naar de persoonlijke strubbelingen van de ondernemer. Je voelt perfect aan waar de behoefte ligt om mee aan de slag te gaan. Iedere keer als je geweest bent zijn er weer nieuwe inzichten en kan ik weer verder.
Ingrid Hogewoning

Ik had mezelf niet zozeer een doel gesteld, maar ik wist wel dat ik behoefte had aan adviezen, tips om het allemaal te kunnen blijven bolwerken. De sessies die we gehad hebben waren voor mij allemaal waardevol. Waar ik het meeste aan heb gehad is dat je me heel bewust hebt gemaakt of taken wel bij mij horen. Het is vooral een bewustwordingsproces. Jij hebt het vermogen dat mensen zich gelijk op hun gemak voelen bij jou. Je benadering is heel prettig en open. Het voelt veilig.
Anita de Zwart

Mijn doel was meer handvatten te krijgen om efficiënter te gaan werken. De tips m.b.t. de pomodoro-app en het efficiënt gebruiken van g-mail en todoist waren heel handig. Je denkt goed mee in de processen van je bedrijf en geeft de juiste tools waarmee je kan gaan werken om beter gefocust te blijven.
Bram Crans

Mijn doel was effectiever te werken. Het hoeft niet moeilijk te zijn om effectief te werken. Ik zou meer Praktijkvoorbeelden willen hebben. Nu hebben we vooral een beeld geschetst van de ideale situatie. Je hebt veel kennis.
Melvin Schol

Mijn doel is de focus op realisatie van nieuwe klanten. Hoe vinden ze mij? Ik ben ondertussen druk mee bezig met social media,en het maken van een enquête. Je denkt mee, hebt goede ideeën, tips & tricks dat is heel fijn. Je bent enorm inspirerend, bent kundig, je motiveert, dat gun ik iedereen! Heerlijk om met jou te sparren, je begrijpt gewoon waar ik tegenaan loopt, dat voelt zo goed. Ik heb meer focus door jouw hulp.
Petra Salters