Mailchimp workshop

Al jaren ben ik fan van Mailchimp en de magie van deze nieuwsbriefkanon wil ik graag met jullie delen. Op veler verzoek geef ik af en toe een groepstraining. In minder dan één dag ontdek je de geheimen, de foefjes, de handigheidjes en nog veel meer!Mailchimp is gebruiksvriendelijk, ziet er visueel aantrekkelijk uit en je kunt precies zien wat je bereik is. Mijn ervaring is dat je boodschap strak en helder aankomt bij de ontvanger. Of je de nieuwsbrief nu voor je eigen bedrijf inzet, voor de voetbalvereniging, je hobby of het bedrijf waar je werkt, het is overal inzetbaar. Ook met de gratis versie kun je heel aantrekkelijke nieuwsbrieven maken. Hoe cool is dat?!

8-fasen-methode
Graag leg ik je in mijn eigen 8-fase-methode uit hoe je Mailchimp kunt gebruiken. Alle tips en handigheidjes vertel ik je. En aan het einde van deze workshop heb jij je eerste Mailchimp nieuwsbrief verzonden. Gegarandeerd!

Na deze workshop kun jij zelfstandig, snel en effectief een nieuwsbrief maken en verzenden. Je krijgt bovendien tips over de opbouw, waar je je inspiratie en content vandaan haalt en een uitleg over het maken van een enquete/aanmeldformulier in Google forms. Ideaal voor het verzamelen van antwoorden en aanmeldingen voor je evenement.

Voor wie is deze training bedoeld?
Voor iedereen die het leuk vind om met deze tool te gaan werken. Secretaresses, virtual assistants, ondernemers … iedereen is welkom! Ook als je al ervaring hebt is het fijn om nog een keer alle 8 fases door te lopen zodat je meteen duidelijk hebt wat je nog kunt verbeteren of waarom iets weleens ‘anders’ loopt dan je zou willen.

Je hoeft voor deze workshop geen technische- of computerkennis te hebben. Wel is het handig als je zelf een laptop meeneemt.

Locatie & prijs
Op dit moment heb ik nog geen data gepland, maar je mag me altijd mailen op info@hannekewessel.nl dan houd ik je op de hoogte van nieuwe data. Een online 1-op-1 traject volgen behoort ook tot de mogelijkheden. Deze kun je boeken via mijn shop. De prijs van de online training inclusief personal Skypecall is 197 euro excl. btw.

We zien je boeking wel verschijnen!

Hanneke & The Chimp

Lees hier de reacties van enthousiaste deelnemers aan de Mailchimp workshop:

Goede inhoud van de training. Starten met uitleg daarna lekker zelf aan de slag. Jouw enthousiasme over het vak en in dit geval over mailchimp in het bijzonder is aanstekelijk! – Ingrid Ravensbergen (The Executive Network)

 

Goeie training, Hanneke doet het super leuk en is mega gemotiveerd, werkt prettig 🙂 – Esther Methorst-Van Wijk (VA4U)

 

Je hebt veel kennis van de materie. Niet zo stijf, lekker vlot en professioneel. – Britta Kulk  (The Executive Network)