Magic VIP traject | business

Liggen je beste ideeën nog steeds op de plank, omdat je wacht op het juiste moment om ze te implementeren?

Heb je een mooi beeld van hoe je leven en bedrijf eruit kunnen zien, maar ontbreekt het je aan een concreet plan om dit waar te maken?

Ben je enthousiast, gedreven, creatief, maar stiekem soms ook een beetje onzeker?

Doe er iets mee!

Ik bied je een magische combinatie van live en online coachingssessies. Een half jaar lang neem ik je mee op avontuur. Ontdek je wat je echte verlangens en uitdagingen zijn. Je maakt korte metten met je obstakels zodat jij binnen no time je dromen waarmaakt. Maak van dit jaar echt je beste jaar ooit. Door te gaan doen waar je al heel lang naar verlangt. Onder jouw voorwaarden. Met jouw persoonlijke doel voor ogen.

Wat houdt het Make room for magic VIP traject in?

  • In de eerste maand heb je een live kick-off sessie van 2,5 uur om jouw why, uitdaging en doelen te formuleren. Na deze sessie is het helder waar je je focus op gaat houden door een praktisch en uitdagend stappenplan.
  • Je ontvangt bij je eerste afspraak een praktisch en inspirerend Magic VIP pakket.
  • In de tweede maand heb je een live follow up sessie van 2,5 uur voor het inrichten van jouw persoonlijke Trello bord. Ik leg je dan precies uit hoe het werkt en wat je ervan kunt verwachten.
  • Je kunt nu in flow en in balans je doelen gaat halen, jij houdt de regie en ik bewaak de voortgang. Je bent een halfjaar lang continu in beweging.
  • Je gebruikt je persoonlijke Trello bord voor het meten van je voortgang en doelstellingen.
  • Tweewekelijks ontvang je een check up via e-mail. Never a dull moment.
  • In de derde, vierde en vijfde maand heb je een coachingsessie van een uur via Skype.
  • In de zesde maand ronden we in een round up sessie jouw traject af en trakteer ik je op een heerlijke lunch.
  • Je ontvangt na afloop nog een mooi en passend cadeau om je successen te vieren.

Een Make room for magic VIP traject kost 1.295 euro excl. btw. De prijs is inclusief alle materialen, locatie, checkups, nazorg en versnaperingen.

Meteen boeken? Mail naar info@hannekewessel.nl

Eerst even kletsen over jouw dromen en obstakels? Boek dan nu een gratis intakegesprek.

 

Ik wilde mijn workflow optimaliseren en Trello onder de knie krijgen. De Magic VIP dag was zeer waardevol voor mij omdat ik er met Hanneke samen achter kwam dat ik met een paar ‘kleine’ aanpassingen een groot resultaat kan krijgen. Ik waardeer deze dag met een dikke 9 omdat het heel praktisch was en Hanneke heel toegakelijk is. Daarnaast is zij duidelijk en geeft heel goed aan waar de pijnpunten zitten, zonder belerend te worden. Ik ga een vervolgtraject boeken.

Ilja Weeda – Backstage Office Management

 

Mijn doel was te onderzoeken naar mogelijkheden voor het verzelfstandigen van Something Ilse. Na het eerste gesprek heb ik mijn doel gesteld en ben ik volop in beweging en heb ik stappen ondernomen. Het meest waardevol vond ik de korte doelen via het Trello bord, de WHY, mijn uitdaging en doelgroepbepaling. Hanneke is doelgericht & duidelijk, helpt je heldere doelen te stellen en te formuleren die overzichtelijk en goed te behalen zijn in korte stappen. Ik waardeer haar eerlijkheid, meedenken, haar eigen voorbeelden en humor. Heel fijn om mee te werken!

Ilse ten Broek – Something Ilse