Magic VIP traject | persoonlijk

Wil je graag …

 • Op een ontspannen manier alle ballen hoog houden
 • Een concreet doel hebben waar je naartoe kunt werken
 • In de actiestand komen en blijven
 • Leren hoe je positieve vibes vast kunt houden
 • Tevreden zijn met wat je al hebt
 • Invloed uitoefenen op je (werk)geluk
 • Je uitstelgedrag verminderen

Dan is het Magic VIP traject je op het lijf geschreven.

Het Magic VIP traject is een persoonlijk coachingstraject van een half jaar. In dit half jaar neem ik je mee in de KATA methode. Deze praktische methode lijkt op LEAN, maar hierbij gaat men nog een stapje verder en staat de mens, respect voor de mensen en het nemen van verantwoordelijkheid centraal.

De 5 belangrijkste KATA-waarden zijn:

 • Altijd je verantwoordelijkheid nemen om zo bij te dragen (aan het bedrijf);
 • Leergierig en creatief zijn om zo altijd een voorsprong te hebben;
 • Zo praktisch mogelijk handelen en lichtzinnigheid vermijden;
 • Een goede sfeer creëren en behouden;
 • Respect hebben voor de ‘why’ en dankbaar zijn.

Begeleiding en volgsysteem

Als we jouw uitdaging, why en focuspunten helder hebben, richt ik een digitaal Trello bord in. Jij en ik kunnen nu ten alle tijden de status van jouw stappen volgen. Dit werkt ook zeer motiverend en zorgt ervoor dat je continu in beweging blijft.. KATA heeft niet voor niets als motto ‘small steps, big changes’. Iedere dag werk jij aan het realiseren van jouw uitdaging. En door kleine stappen te nemen (en ik leer je HOE je dat doet) is resultaat altijd mogelijk. It’s like magic!

De routeplanner

 • In de eerste maand heb je een live kick-off sessie van 2,5 uur om jouw why, uitdaging en doelen te formuleren. Na deze sessie is het helder waar je je focus op gaat houden door een praktisch en uitdagend stappenplan.
 • Je ontvangt bij je eerste afspraak een praktisch en inspirerend Magic VIP pakket.
 • In de tweede maand heb je een live follow up sessie van 2,5 uur voor het inrichten van jouw persoonlijke Trello bord. Ik leg je dan precies uit hoe het werkt en wat je ervan kunt verwachten.
 • Je kunt nu in flow en in balans je doelen gaat halen, jij houdt de regie en ik bewaak de voortgang. Je bent een halfjaar lang continu in beweging.
 • Je gebruikt je persoonlijke Trello bord voor het meten van je voortgang en doelstellingen.
 • Tweewekelijks ontvang je een check up via e-mail. Never a dull moment.
 • In de derde, vierde en vijfde maand heb je een coachingsessie van een uur via Skype.
 • In de zesde maand ronden we in een round up sessie jouw traject af en trakteer ik je op een heerlijke lunch.
 • Je ontvangt na afloop nog een mooi en passend cadeau om je successen te vieren.

Kosten

De kosten voor dit traject zijn 1.295 euro excl. btw.

Actie

Ik hoop dat we snel een datum kunnen prikken voor onze eerste afspraak.

Meteen boeken of nog even iets te vragen? Mail naar info@hannekewessel.nl.

 

Naast de financiële investering twijfelde ik of ik echt concreet in actie zou komen met dit traject. Dat was namelijk mijn voornaamste doel ‘in actie komen’. Ik heb mijn doel gehaald en zelfs meer dan dat! Ik bedenk plannen nu niet meer alleen in m’n hoofd maar kan er ook concrete actiepunten aan verbinden. Ik kan dit traject zeker aan andere werkende moeders aanraden omdat het praktisch is en met gevoel. Hierdoor heb ik geleerd dat door te doen wat ik het leukste vind, ik van grote toegevoegde waarde kan zijn in mijn werk. Ik voel dat nu ook echt zo. Bovendien is Hanneke naast een goede coach ook een leuk mens om mee te werken. Ik ben echt heel blij dat ik dit traject heb gevolgd en sta alweer te trappelen voor een vervolg.

Mariska de Haan