Over Hanneke

Welkom op mijn website. Mijn naam is Hanneke. Ik ben mama van mijn lieve kleine Olivia, zus, vriendin en life- & businesscoach.

Ik help energieke en ondernemende vrouwen om het beste uit zichzelf en hun business te halen. Ik wil vrouwen inspireren om in flow en met focus te werken én te leven! Ik weet als geen ander hoe het is als het leven je af en toe je onderuit kan halen. En dat je na zeven keer vallen ook een achtste keer gewoon weer op moet staan. Doen. In actie komen. Doelgericht. Van overleven naar leven!

Misschien kun je wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een leven in flow en met focus? Ik wil je helpen! Ik geef je een luisterend oor, zo oordeelloos mogelijk. Omdat alles er mag zijn. Vaak is het geen kwestie van goed of fout. Maar doe je wat bij je past? De magie zit ‘m in het hebben van focus, aandacht en intentie. Met daar overheen een flinke portie positief- en oplossingsgericht denken ben jij tot alles in staat.

Je mag in jezelf geloven. Hoop hebben. En kiezen voor dat wat belangrijk voor je is. Life is too short baby.

Durf jij te kiezen voor wat je echt wilt? Ik nodig je uit om vandaag al een kleine stap te zetten. Want als jij wilt. Echt wilt. Dan ga ik met jou mee op reis. Maken we van jouw droom een plan. Let’s make room for magic! I’m right here!

Hanneke

 


 

Anderen over mij …

Half oktober 2016 was onze eerste face to face ontmoeting, met recht bijzonder te noemen: Ik kon niet anders dan Hanneke direct mijn barricades af te laten breken!
Wat een bijzondere vrouw. De kracht van Hanneke is luisteren, filteren en teruggeven. Ze heeft me aan de hand meegenomen om op een andere manier te kijken en te voelen, te benaderen waardoor ik mijn balans in werk en privé beter op de rit heb. Het traject wat ik met Hanneke doorlopen heb, heeft mij enorm geholpen, dicht bij mezelf te komen EN te blijven, zowel in werkgerelateerde zaken als in privé. Geleerd valkuilen links te laten liggen, vertrouwen in mezelf te houden, focus te leggen op hetgeen voor mij belangrijk is.

Hanneke spiegelt en heeft bij mij bereikt, samen met mij, dat ik echt een andere manier van leven heb kunnen inslaan. Het is fijn, om zelfs na het traject met elkaar verbonden te blijven! Ik wil aan iedereen die (nog) beter op zijn/haar netvlies wil krijgen wat zijn/haar uitdaging momenteel is, Hanneke aanbevelen. Mijn visie is helder, mijn doel ook. Het is een echte toegevoegde waarde voor mij om dit traject met Hanneke te hebben afgelegd, mede dankzij de support van Public Support Business. Ik wil dan ook niet anders dan eenieder die echt meer focus, balans en flow in zijn/haar leven wil, adviseren Hanneke te benaderen voor een mooi traject in het leven! Hanneke, thanks!

Talitha Sibma – Personal Assistant op en top!

Hanneke heeft me geholpen weer orde te scheppen in de chaos. Voor mijn gevoel staat de trein weer op de rails en weet ik weer welke kant ik op moet. Hanneke kijkt niet alleen naar het zakelijke maar ook naar de persoonlijke strubbelingen van de ondernemer. Ze voelt perfect aan waar de behoefte ligt om mee aan de slag te gaan. Iedere keer als zij geweest is zijn er weer nieuwe inzichten en kan ik weer verder. En ja… natuurlijk wil ik haar business coaching van harte aanbevelen! Dit gun ik iedereen.

Ingrid Hogewoning

Ingrid HogewoningBoer & Bontig / Fijn Gordijn

Hanneke heeft mij al eerder bij haar workshops bijzonder geïnspireerd. En ook de modules voor de Freelance Assistant Academy zijn op dezelfde wijze opgebouwd. Als professionele business coach zet Hanneke de deelnemers zo nodig weer met beide voeten op de grond, remt af waar nodig, geeft het professionele zetje als je er klaar voor bent. Helder, geen verborgen agenda en altijd geïnteresseerd in ‘de ander’. Delen is groeien is haar motto. De training is prettig in modules opgebouwd. De modules kunnen vervolgens in eigen tempo zonder “druk” online worden gevolgd. De begeleiding daarnaast heeft mij geholpen mijn eigen grenzen te verkennen, uit mijn comfortzone te stappen en mij een laatste ‘zetje’ gegeven om te doen wat ik graag wil gaan doen en een nieuwe stap in mijn carrière te maken. Door de training is mijn netwerk enorm vergroot, en heb ik kansen gekregen en gepakt om mij professioneel nog verder door te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te verkennen of te creëren. Zodoende bouw je tijdens de Academy een gedegen basis op om uiteindelijk op eigen benen te staan en zelf onderdeel te gaan uitmaken van Office Professionals. Ik beveel deze training van harte aan voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap in haar/zijn carrière.

Marion van der GiessenVan der Giessen Office Support

Hanneke heeft mij een jaar lang gecoacht. Toen wij begonnen wist ik niet welke kant ik op wilde met mijn bedrijf. Ik had veel opdrachten als interim PA maar ik wilde meer voldoening, balans en energie krijgen. Samen met Hanneke ben ik erachter gekomen dat ik als Virtual Assistant kan doen waar ik goed in ben én wat ik leuk vind. Hanneke is voor mij meer dan een coach. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid, ook buiten onze sessies om, waardeer ik zeer. Ik heb in 1 jaar tijd zoveel bereikt, mede door de hulp van Hanneke. Door haar jarenlange ervaring en haar prachtige persoonlijkheid voelde zij precies aan waar ik behoefte aan had en liet mij zelf ontdekken waar ik me fijn bij voel. Ik kan Hanneke iedereen aanbevelen. Niet alleen als je je business op de rit wilt hebben, maar juist ook als het goed gaat. Zij heeft de gave om jezelf eens kritisch, maar altijd op een leuke manier, naar jezelf te laten kijken. Ik sta er nog versteld van wat er allemaal voor mooie plannen zijn ontstaan. Dank lieve Hanneke!

Stonne

Stonne Moerdijk Stonne. Office Management

Ik vond de coachingssessies zeer waardevol. Praktische ondersteuning bij het organiseren van het werk geeft orde en rust en maakt dat ik beter kan functioneren. Ik ben enthousiast over haar manier van kijken, de rust en aansluiten bij wat iemand nodig heft (mensenkennis). Ik heb bereikt dat ik in rust kan starten met mijn nieuwe baan.

Hanneke van Beek

Hanneke van Beek – Verpleegkundig Specialist GGZ / Manager behandelzaken at GGZ Rivierduinen

 

Het werken met Hanneke heeft mij het volgende opgeleverd. Doordat ik haar heb leren kennen op een van de eerste Office Heroes bijeenkomsten, ben ik heel erg gaan nadenken over NLP. Door Hannekes benaderingen, dacht ik vaak: wauw wat doet ze dat goed, zo zou ik het ook wel willen leren. Toen ik haar vroeg om mijn collega te coachen hebben we er gesprekken over gehad. Zij heeft haar zover gekregen dat ze meer digitaal ging werken en mij waardeert zoals ik ben. Dat heeft erin geresulteerd dat we nu nog met elkaar mailen en ik heb door de NLP “rapport” met haar gemaakt. Lieve Han, bedankt voor je wijze lessen.

Monique Vis Bolderdijk

Monique Vis-BolderdijkManagementassistente/Directiesecretaresse Nationale Politie

 

Hanneke heeft mij op een zeer persoonlijke en professionele wijze ondersteund bij het opfrissen van mijn notuleerskills, of zoals Hanneke het noemde “een rondje om de vijver”. Dit om het vertrouwen in eigen kunnen te vergroten. Wat Hanneke zo bijzonder maakt is haar persoonlijke benadering, haar energie en kracht en bovenal haar professionele benadering van het secretaressevak zodat je weer trots bent op het prachtige secretaressevak. Hanneke is een personal coach met een grote betrokkenheid.

 Rina de Groot

Rina de Groot-De Beu – PA / Projectcoördinator De Drie Notenboomen B.V.

Na wat kleine opstartproblemen heb ik op aandringen van Hanneke de hobbel genomen om te Skypen. Zelfs m’n kinderen kwamen even kijken. “Cool mam”. Coachen via Skype werkt voor mij uitstekend. Je overbrugt zonder reistijd een afstand en hebt persoonlijk contact! De tips & tools die Hanneke geeft zijn bruikbaar en goed uit te voeren. Je merkt en voelt de enorme betrokkenheid en bekendheid met de materie! Het gevoel van ‘been there, done that’. Hanneke is een uitstekende sparringpartner waarmee je in samenspraak komt tot bruikbare veranderingen c.q. verbeteringen. De tips moeten leiden tot meer zichtbaarheid en geven de mogelijkheid boven de standaard uit te komen.

Linda-van-Beveren

Linda van BeverenFreelance assistant / Flexsolution

Mijn doel was: tijd besparen waardoor ik meer ruimte krijgen om het werk nog beter te doen. Ik heb van Hanneke goede tips gekregen waarmee ik denk het doel te kunnen halen. Er wordt een spiegel voorgehouden en mooie dingen toegevoegd.

Amanda van der slot

Amanda van der SlotVan Egmond Van Hirtum

Het afgelopen jaar heb ik bij Hanneke trainingen gevolgd en met haar enthousiasme heeft zij mij geïnspireerd en weet ik nu wat ik wil gaan doen: starten als Virtueel Assistent! Na het adviesgesprek ben ik met Hanneke haar vele tips aan de slag gegaan en kan ik verder groeien met mijn bedrijf! Het is fijn om met Hanneke te sparren en ik ben erg blij met haar tips. Dank hiervoor Hanneke!

Pauline Kort

Pauline Kortvirtueel assistent

Precies op het goede moment kwam Hanneke binnen! Ik had heel veel mail waar ik nog wat mee moest, maar ook waar ik niks meer mee hoefde. Door de bomen zag ik het bos niet meer. ‘Het’ was mij allemaal wat teveel geworden. Op een vriendelijke maar kordate wijze hebben we samen orde in mijn chaos gebracht! We hebben de opruimwerkzaamheden in tijdsblokken verdeeld; tussen xx en xx doen we dit en tussen  xx en xx doen we dat. Wat heeft de training/coaching voor mij betekend? Een opgeruimd gevoel op mijn werk, en dit werkte door in mijn privé situatie! Ik vind Hanneke zowel als coach/trainer en mens een heel fijn iemand! Bijzonder prettig om mee samen te werken. Van Hanneke heb ik geleerd om, als er allemaal beren op je pad komen, de beren in hokjes te stoppen en dan per hokje af te handelen. Hanneke, ik kreeg heel veel inspiratie van je, op het gebied van werk en privé.

Jeannette Alferink2

Jeannette AlferinkGemeente Alkmaar

Toen ik langdurig thuis op zoek was naar een baan, is het voor mij moeilijk geweest, om in mijn droom te blijven geloven. Vele uitzendbureaus hebben mij van het kastje naar de muur gestuurd en tegenwoordig is solliciteren 110% het beste beentje voor zetten. Het contact dat we hebben is altijd naar tevredenheid en grote stappen in de goede richting. Hanneke is een leuke, spontane en vooral ambitieuze vrouw met goede bedoelingen en het ideale beeld leuk maakt.

Sabine Lubbers

Sabine Lubbers – management assistent/directiesecretaresse


 

Je vindt mij ook op de website van Coachingland

coachingland-logo

en van

NOBCO (ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches)