VA school

Samen met de leukste collega van Nederland, Nathalie Brunt, heb ik de online training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ ontwikkeld.

Als je al heel lang voelt dat je iets voor jezelf wilt beginnen en de overstap wilt maken van secretaresse naar virtual assistant, dan is dit je kans. Na het volgen van deze training kun jij op zelfstandige basis verschillende organisaties en ondernemers blij maken met jouw professionele ondersteuning. Jij hebt zelf de regie over je werk-­ en privébalans. Bovendien krijg je de kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan en je verder te ontwikkelen. Alle informatie over de online training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ vind je op www.ikwordva.nl.

We hebben ook een gratis videotraining ontwikkeld waarmee je kunt ontdekken of jij toe bent aan het zelfstandig ondernemerschap: “Virtual assistant iets voor mij?”. Je kunt je hier aanmelden.


Anderen over de training…

Hanneke heeft mij al eerder bij haar workshops bijzonder geïnspireerd. En ook de modules voor de VA school online academy zijn op dezelfde wijze opgebouwd. Als professionele business coach zet Hanneke de deelnemers zo nodig weer met beide voeten op de grond, remt af waar nodig, geeft het professionele zetje als je er klaar voor bent. Helder, geen verborgen agenda en altijd geïnteresseerd in ‘de ander’. Delen is groeien is haar motto. De training is prettig in modules opgebouwd. De modules kunnen vervolgens in eigen tempo zonder “druk” online worden gevolgd. De begeleiding daarnaast heeft mij geholpen mijn eigen grenzen te verkennen, uit mijn comfortzone te stappen en mij een laatste ‘zetje’ gegeven om te doen wat ik graag wil gaan doen en een nieuwe stap in mijn carrière te maken. Door de training is mijn netwerk enorm vergroot, en heb ik kansen gekregen en gepakt om mij professioneel nog verder door te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te verkennen of te creëren. Zodoende bouw je tijdens de Academy een gedegen basis op om uiteindelijk op eigen benen te staan en zelf onderdeel te gaan uitmaken van Office Professionals. Ik beveel deze training van harte aan voor iedereen die toe is aan een nieuwe stap in haar/zijn carrière.

Marion van der Giessen-WehrmeijerMarion van der Giessen

 

Ik heb de training “Een succesvolle business als virtual assistant’’ gevolgd toen ik op het punt stond om zelfstandig te worden. Ik had behoefte aan concrete informatie over het starten van je eigen bedrijf, ik was ook benieuwd naar de ervaringen van anderen. Deze training, verzorgd door Hanneke en Nathalie, heeft mij veel inzicht gegeven. Naast relevante informatie is er een oprechte interesse in waar jij op dat moment staat en wat je nog nodig hebt. Je kunt er met al je vragen terecht. Ik beveel deze training graag aan. Het heeft mij geholpen om met enthousiasme verder te gaan en er vertrouwen in te krijgen dat het mij ging lukken. Nu een jaar en veel ervaringen later kan ik zeggen dat het goed loopt en ben ik dankbaar voor het volgen van de training én voor mijn netwerk.

Mirelle Petit – Elle Office SupportMirelle Petit

 

Ik heb een sessie ‘Meer klanten, meer omzet’ gevolgd bij Hanneke. Mijn doel was om goed te leren beschrijven wat mijn boodschap is richting mijn klant. Haar enthousiasme en spontaniteit zijn heel fijn. En dat ze met je meedenkt om net dat stapje extra te doen.

         Conny Vos – Sparklinglife