Vind jouw why!

21 november 2016

Oh wow. Hier word ik toch wel erg gelukkig van. Ik kijk op m’n telefoon en lees de volgende tekst … “Ik heb het webinar even op pauze gezet want ik MOEST je een appje sturen. Ik ben pas halverwege maar voel me nu al zo geholpen. Kun je nagaan!”. Dit raakt mijn persoonlijke Why. Hier doe ik het voor. Vrouwen inspireren om met focus, flow en resultaat te leven. En ze is pas halverwege 🙂

Gratis workshop

Dus als je wat dingen wilt gaan leren loslaten? Als je nieuwe dingen over jezelf wilt ontdekken of bevestigen? Meld je dan nu aan voor deze bijzondere gratis workshop. Ik ga je met een paar eenvoudige vragen helpen om dichterbij jouw Why te komen. Want als je weet wat voor jou het meest belangrijk is, kun je al je keuzes daarop afstemmen. Zodat je het leven kunt gaan leven waar jij gelukkig van wordt!

Het enige wat je nodig hebt is een pen, papier en het internet. Geloof me, dit kan zomaar het begin zijn van iets heel moois. Make room for magic!

xo

Leave a Reply