Vind jouw why!

Van een rusteloos gevoel en besluiteloosheid naar een diep weten en krachtige keuzes maken die voor 100% bij je passen? Wees welkom bij het gratis online webinar ‘Vind jouw why’!

In deze sessie van 1 uur maak je een mooi begin met het ontdekken van je why en je uitdaging en krijg je een heel concrete huiswerkopdracht mee. Deze online workshop geeft je handvatten om betere keuzes te maken. Keuzes die zijn afgestemd op wat je echt wilt. Op wat je te doen hebt. Dit kan met werk te maken hebben, je business of met je privéleven. Je kiest zelf de insteek. En ervaring leert dat je ook gewoon de vragen op je af mag laten komen en intuïtief antwoord geeft. Elk antwoord is goed.

Boek nu je Why-sessie voor slechts 97 euro en mail naar info@hannekewessel.nl met onderwerp Mijn Why!

Download hier alvast je Magic Sheet.

 

Deelnemers over het Vind jouw why webinar

‘A little magic can take you a long way’. Het was een inspirerende sessie waardoor je dichter bij je WHY komt. Thanks!
Monique

 

Wat een ontzettend fijn webinar. Eentje waar je gelijk mee aan de slag kan. Laagdrempelig en vol liefde. En wat een mooie positieve uitstraling heb je Hanneke. Ik zou je het liefst even een knuffel willen geven om je te bedanken. Dank je wel.
Natascha

 

Het was waardevol omdat mijn gevoel nu meer bevestigd is.
Renske

 

Eigenlijk was het waardevol doordat er zoveel vragen op je afgevuurd werden, waar je in rap tempo op moest antwoorden en dus geen tijd had om na te denken. dat levert goede antwoorden op!
Meeske

 

Leuk en interessant, weer een duwtje in de goede richting. Dankjewel.
Erwin

 

Het was zeer waardevol, echt tot nadenken gezet waar ik graag nog 1 op 1 mee doorga. Super!
Delphine

 

Het was waardevol omdat ik nu ‘gedwongen’ werd eens echt goed na te denken over mijn WHY.
Gerdine